Cameră de vlog pentru domnițe

În ultima perioadă tot mai multe reprezentante ale sexului frumos mă asaltează cu probleme legate de imagistica viitoarelor lor vloguri. Ce să-mi iau Doamne să pot filma fashion fashion dar în același timp să nu arăt ca o cameramană (sorry DEX) angajată full-time? Și mi se pare corect ca o domnișoară, domniță, duduie, doamnă, conitză sau lady să își poată filma cu Über ușurință elucubrațiile vieții personale și nu numai.

Ce semnalmente trebuie să aibă această cameră pentru a îndeplini caietul de sarcini? Pai un autofocus rapid și de nădejde ar fi un mare plus. O imagine nici prea prea nici foarte foarte: contrastul e bun dar nici să nu se mai distingă liniile pomeților bine conturați nu e de dorit. Să aibă un sunet bun fără a fi nevoie de ceva microfon extern. Mai ocupă și ăla loc aiurea în geantă. Să fie ușoară astfel încât don’șoara să poată să o manevreze fără opreliști. Să aibă un meniu simplist și asta pentru a fi cât mai rapid pusă la treabă. Să prezinte un ecran rabatabil pentru ca mademoiselle  să se observe în timp  selfuilește. Și firește, să aibă un preț de pornire dulceag pentru a nu prejudicia bugetul de shopping… de shopping.

Introducing the super tare SONY A5000:

La dânsa va trebui să mai cumpărați un card de memorie SD și aș recomanda și un mini trepied pentru momentele mai statice gen what’s in my bag.  Nu uitați că vine Black Friday inclusiv la F64 deci aveți șansa să o luați la un preț deja modic. Vă doresc vlogging optim, shopping plăcut și dacă aveți întrebări abuzați vă rog de secțiunea de comentarii.

Va pupa tati

Cel mai probabil o să-ți placă și:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *