De ce trebuia să câștige Larisa Udilă Miss Universe Romania 2017

Miercuri seară, mai precis pe 1 noiembrie, am fost împreună cu NAVI la Miss Universe Romania 2017 unde tânăra cantautoare a ținut un mini recital la începutul evenimentului. Eu habar n-aveam despre ce este vorba în materie de concurente. Eram acolo în calitate de producător al lui NAVI. Toate bune și frumoase, se cântă frumos, elegant, ca după ceva minute să înceapă treaba. Chiar am remarcat că în sală erau atât Silvia cât și Marisa, câștigătoarele primelor două sezoane Bravo ai stil. Inițial ne gândeam să stăm doar vreun sfert de oră și apoi să ne scurgem către cășile noastre dar am decis să mai stăm să vedem măcar concurentele.

Mare mi-a fost uimirea când pe măsură ce defilau fetele aud că se anunță: iar acum … numarul 14 … Larisa Udilă. Pe moment n-am realizat dar mai apoi când a apărut pe podium am recunoscut-o. Sala în acel moment a luat-o razna. Zic în sinea mea: Normal, o știți de la Bravo ai stil, e firesc să aibă mulți susținători. Trece prima probă, trece a doua, la care am trăit același lucru când a apărut Larisa, ajungem și la ultima probă. Aceeași poveste. După cum foarte ușor cred că ați intuit deja, n-am mai plecat. Ce să mai. Hai să stăm să vedem cine câștigă.

A fost un pic ciudat cum doar într-o jumătate de oră ne atașasem atât eu cât și NAVI de ideea că Larisa trebuie să câștige. Ceva din energia ei a ajuns și la noi și ne-a cam contaminat ce să zic. Opa că încep să decerneze premii. Era cumva aiurea că nu auzeam tot timpul foarte clar ce se spunea și mereu aveam impresia că se referă la premiul cel mare :))) . Câștigă favorita noastră premiul Miss Social Media. În momentul ăla m-am umplut de nervi. Mă gândeam că nu e normal să îi scoată ochii cu așa ceva. Am aflat repede că nu e o problema și că premiile acestea se pot cumula. Ne-am liniștit. N-am mai înjurat (în gând). Gata! Mai stăm ce stăm, mai câștigă Larisa noastră un premiu. Miss nu știu ce. Atunci deja mi s-a părut ceva în neregulă. Totuși sunt 24 de fete. În general la premii adiacente ești mai permisiv. Încerci să “mulțumești” cât mai multă lume. Dar dacă se pot cumula de ce nu. N-am mai înjurat (în gând).

Începe imediat și decernarea Runners Up. Aici n-am mai înțeles dacă se cumulau sau nu. La locul 2 se strigă 14. N-am reacționat în nici un fel. Nici lumea nu a fost clară în reacție. Un fel de Whaaa??? Se strigă și runner up de pe locul 1. Deja fierbea toată sala. Ne-au ținut ca pe ace pe principiul stați să vă mai zicem despre nu știu ce, stați să vă mai anunțam încă ceva … etc. Pentru adrenalină a fost chiar cool :))).

Și vine momentul “magic”. Și… Miss Universe Romania 2017 este numarul … 24. Ioana Mihalache

Nu exagerez cu nimic când spun că sala a tăcut mâlc. Cred că a fost unul dintre cele mai penibile momente publice la care am luat parte. Nu s-a huiduit sau ceva, dar nimeni nu a zis nimic și nu a reacționat în vreun fel. Și pentru că se transmitea și live pe FB, concurenta a fost invitată în față să-și primească aplauzele. Nu a aplaudat nimeni. Așa că s-a dat muzica la maximul absolut. Se aplaudă, dar nu auziți voi! :)))

De ce trebuia să câștige Larisa? Pentru ca Miss nu se referă la frumusețe tehnică. Miss se referă la frumusețea umană. Asta însemna ca pe lângă calitățile fizice, concurenta trebuie să aibă acel ceva. Să aibă personalitate. Să fie memorabilă. Una este Beauty și una e Fashion. Majoritatea oamenilor nu înțeleg diferența. Au impresia că pentru o reclamă la un produs de Beauty este suficient ca modelul sa fie frumos. Nu. Pentru că la Beauty nu vinzi doar un produs ci o experiență. Vrei cumva, să prezinți cumpărătorului cum se va simți dacă va folosi ce-ai făcut matale de vrei să vinzi. La fashion se caută altceva. Figuri frumoase dar oarecum neutre. Care să nu ia ochii potențialului cumpărător de la haine, ceasuri, ochelari etc. De ce la Beauty vezi fețe zâmbind și la fashion nu?

Cum i-am și spus cuiva anume după ce-am văzut-o pe Larisa plângând: A fost singura dintre concurente care mi-a transmis ceva în seara asta. Când apare Larisa pe scena te captivează. Radiază. Are acel X factor.

Va pupă tata

Cel mai probabil o să-ți placă și:

8 Comments

  1. Aprecierile mele sincele oamenilor care au inteles esentialu a ceea ce s-a intamplat acolo in acea seara❤❤❤❤??????.Si mi -as dori din suflet ca fetele care vor participa pe viitor sa se gandeasca de mai multe ori inainte de a participa la un cuncurs de acest gen unde nu se respecta cerintele si mai ales standardele internationale .Tin sa pecizez ca castigatoarele miss Univers din anii trecuti ,unele dintre ele au inaltimi de 1,70 1,72 1,75 etc dar fete asa cum s-a spus si mai sus f expresive,care transmit oamenilor emotii iar din punctul meu de vedere o miss Univers Romania ar trebui sa fie apreciata si votata de oamenii din Romania ,iar votul lor sa conteze si de un juriu ,ea fiind mai apoi un ambasador al acestei tari care nu castiga niciodata datorita acestor lucruri .Oamenii ar trebui sa decida nu asa cum ni sa spus acolo sa votam dar de fat nu a contat votul celor din sala prea mult.Va multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *